Nak Kurus & Sihat Dalam Masa >>> 30 hari ???

Jika Ya,

Anda berada di tempat yang betul

Disinilah detik perubahan pada diri anda akan bermula

Dalam masa 30 hari, 

Berat badan anda akan mula menurun, badan anda pula akan menjadi lebih sihat, cergas dan bertenaga

Kami Telah Saksikan

Lebih 300++

Orang Telah Berjaya Turunkan Berat Badan Mereka dengan Program Khas

CABARAN
KURUS DAN SIHAT

Satu Kaedah “PROVEN” Yang Telah digarap & Disusun Berdasarkan Pengalaman Para Peserta & Digabungkan Dengan Ilmu Sains Kesihatan Tubuh Badan

Dibimbing oleh Dr Zubaidi Hj Ahmad
Coach Terlatih dan Berpengalaman Dalam Bab Menurunkan Berat Badan Dengan Cara Yang Sihat

Latar Belakang Pendidikan:

Pengalaman Perkhidmatan:

Cabaran Kurus & Sihat

Cabaran Kurus & Sihat  bersama Dr Zubaidi selama 30 hari akan memberikan penurunan berat badan minima 5kg- 10 kg. Dr Zubaidi akan memberikan tips dan panduan cara untuk menurunkan berat badan yang sangat praktikal.

Terbuka kepada Lelaki dan Wanita yang ingin menurunkan berat badan untuk memiliki berat badan yang IDEAL

Anda akan didedahkan dengan 7 langkah Aafiyat didalam cabaran 30 hari ini. Dr. Zubaidi kongsikan juga 60 video panduan yang praktikal untuk membantu anda menurukan berat badan dan kekal sihat pada masa yang sama

Anda Dah Pernah Cuba Untuk Turunkan Berat Badan Sebelum Ini ?

Anda buat senaman setiap hari. Pergi gym workout setiap minggu. Berjoging, berlari dan berjalan tanpa henti. Pergi berenang dan hiking.

 

Anda dah cuba berhenti makan itu ini dan macam-macam lagilah anda buat.

 

Tapi yang sedihnya dah buat bermacam-macam pun HASILNYA TETAP SAMA. Berat badan TETAP TIDAK BERUBAH.

Kenapa Anda Gagal ?

Tidak Ada Keyakinan Sebab Badan Besar ?

Rasa tidak yakin dan tidak percaya diri bila berhadapan dengan orang di tempat kerja. Apatah lagi bila dengan pasangan sendiri.


Macam-macam pandangan orang lain terhadap kita bila badan mula mengembang overweight (terlebih berat badan) atau obesity (kegemukan)

Tapi apa yang PALING PENTING sebenarnya adalah bila badan kita terlebih berat daripada tahap yang sepatutnya, kita berisiko tinggi untuk mendapat penyakit. Sakit lutut biasanya akan menyerang orang yang mempunyai masalah berat badan berlebihan lebih awal.  


Risiko untuk mendapat penyakit 3 serangkai yang sangat famous di Malaysia sangat besar. Apatah lagi penyakit jantung dan kolestrol yang menyerang ramai orang muda. 

Penyakit ini 3 serangkai ini SUKAR UNTUK SEMBUH. Mereka yang menderita penyakit ini kebiasaannya mengambil ubat sehingga ke akhir hayat mereka. 


“CEGAH SEBELUM TERLAMBAT”

Jangan tangguh lagi. Anda yang tentukan nasib badan anda sendiri. Sayangilah diri anda!

AYUH
BERTINDAK SEKARANG SEBELUM TERLAMBAT

Jangan biarkan badan anda sudah mula berikan pentujuk baru nak bertindak. Bimbang waktu itu sudah terlambat.

Usah berkira-kira untuk kekal sihat. Badan kita tidak akan berubah sendiri jika kita yang tak mula bertindak.

Ayuh

Cabar Diri Kita Untuk Kembali

>>> Kurus dan Cantik + Sihat <<<

Supplement (makanan tambahan) adalah satu kemestian untuk tingkatkan metabolisma badan bagi membantu proses penurunan berat badan. 

Dalam Cabaran Kurus dan Sihat ini, kita akan menggunakan produk Olivie Plus30x yang telah diiktiraf kualiti dan keberkesanannya di peringkat Antarabangsa

 

Duji secara klinikal oleh doktor di pelbagai negara. Disahkan organik dan mendapat ‘SIJIL ORGANIK’ dan kelulusan logo ‘MESTI’ daripada KKM

Antara sebab utama kami memilih ‘Olivie Plus30x” kerana ia mempunyai 30x ganda Antioksidan (lebih tinggi daripada green tea) Rujuk sini. Ia akan memainkan peranan yang sangat besar pada tubuh badan kita dalam 30 hari. Selain daripada berfungsi untuk repair cell dari dalam dan melawan radikal bebas, ia akan meningkatkan metabolisma badan kita bagi proses penurunan berat badan.  

Keistimewaannya adalah ia mampu melepasi saluran darah yang paling kecil di otak (blood brain barrier). Ia juga akan menambah nutrient dan lemak baik yang badan kita perlukan seperti (Omega 3, 6, 9) yang mencukupi untuk memastikan badan kita kekal sihat sepanjang tempoh ini.

 

Antara doktor yang recommend Olivie Plus30x

Pr. Henri Joyeux

Oncologist surgeon, International Specialist of Nutrition, Worldwide Speaker, Author of several Books

Dr. Jean Paul Curtay

Senior Nutritionist, author

Dr. Jean Pierre Willem

Specialist in natural medicine, author

Dr. Steven R. Gundry

Heart surgeon, nutritional specialist, Best-seller Books Author in the USA

Dr. Werner Faché

Director at the Orthomolecular Medicine for Prevention LINUS PAULING Center of Belgium

Anda tidak perlu bayar beribu-ribu macam anda pergi spa atau join program bersama coach-coach ternama. Kami berniat untuk membantu rakyat Malaysia kembali sihat dan secara tidak langsung graf obesity di Malaysia menurun sedikit demi sedikit. 

 

Oleh itu, kami hanya mengambil “bayaran minima sahaja” untuk Olivie Plus30x yang anda sendiri akan gunakan untuk diri anda nanti (manfaat kepada anda sendiri) dan sedikit bayaran consultation (bimbingan,  pemantauan progress, pemakanan, senaman, motivasi, ilmu dan lain2 yang berkaitan). 

 

Kami sediakan 5 FREE GIFT lagi untuk anda. 

Berbaloi bukan? 

Yang penting anda berjaya Kurus dan Sihat

“Anda Gembira, Kami Bahagia”

Apa Yang Anda Akan Dapat ?

Cuba Teka Berapa yang Kami Tawarkan?

1000

700

500

250

Hanya 250 sahaja. Berbaloi bukan? sebab ada orang guide kita, pantau kita, ajar step by step pula tu macam mana nak buat.

Apa tunggu lagi !!!

Kami Bukan Cakap Kosong
Ini Antara Bukti Peserta (Cabaran Kurus dan Sihat)
Sebelum Ini

5/5

104.3kg - 89.1kg

TURUN 15.2kg !!!

KAMARUL ARIFFIN BIN BORHAN NORDIN
Peserta Program Cabaran Kurus & Sihat
5/5

NURUL FATEHA HAMDAN

TURUN 9.2kg !!!

5/5

RUSDIAH BINTI MOHAMAD MUSA

TURUN 9.1kg !!!

5/5

SITI RUQAIYAH BINTI MOHAMAD ZAID

TURUN 8.5kg !!!

5/5

NORLENE BINTI KHAMIS

TURUN 8.4kg !!!

5/5

AHMAD AIMAN BIN ISHAK

TURUN 8.4kg !!!

5/5

SARIMAH BINTI SHAMSUDIN

TURUN 7.8kg !!!

UBAH DIRI & KEYAKINAN ANDA SEKARANG !!!

Soalan Lazim (FAQ)

Anda boleh daftar melalui ‘butang daftar’ di atas atau boleh klik butang wasap di sebelah bawah kanan untuk berurusan dengan wakil kami

Cabaran ini terbuka kepada semua peringkat umur. Lelaki dan perempuan. Tiada masalah sekiranya anda adalah warga emas.

Bayaran yang dikenakan adalah minimum sahaja. Ianya adalah untuk supplement (Olivie Plus30x) yang anda akan gunakan dalam masa 30 hari & consultation (termasuk bimbingan step by step, pemakanan, senama, pantau progress, dan lain2). RM250 sahaja jika nak dibandingkan dengan program dan spa di luar sana. Anda akan diberikan 5 lagi FREE GIFT. Boleh lihat dalam perincian harga di atas. 

Anda boleh klik link daftar dan ikut langkah seterusnya. Jika ada pertanyaan dan masalah boleh klik link wasap dan bertanya dengan wakil kami. Wakil kami akan menjelaskan kepada anda.

Copyright © 2023 Olive House. All Rights reserved